Meer luisterboeken van Frank de Zanger in voorbereiding

25/08/2020

omslag novelle DE RING

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Drie romans van Frank de Zanger zijn al uitgekomen als luisterboek: ‘NOBEL WAS HIJ’, ‘DE RING’ en nu ook ‘GEZIEN DE GEKTE’. Meer luisterboeken zijn in voorbereiding.

De luisterboeken zijn te koop bij Luisterrijk en Bolcom, en te beluisteren bij o.a. Storytel en Cliffer.

Uitgeverij Tournesol