‘ms ZEEPAARD’ is de titel van het zesde boek van Frank de Zanger. Het verhaal speelt zich af op een cruiseschip – een spannende roman!

19/01/2022

omslag novelle DE RING

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

De volgende romans van Frank de Zanger zijn ook uitgekomen als luisterboek: ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’, ‘NOBEL WAS HIJ’, ‘DE RING’ en ‘GEZIEN DE GEKTE’. Ook de roman ‘DE WATERDANS’ van Frans Vlastuin is verschenen als audioboek.

De luisterboeken zijn te koop bij Luisterrijk en Bolcom, en te beluisteren bij o.a. de Luisterbieb, Storytel en Cliffer.

 

Uitgeverij Tournesol