Uitgeverij Tournesol

Omslag van boek 'ms ZEEPAARD' van auteur Frank de Zanger

‘ms ZEEPAARD’ is de titel van het zesde boek van Frank de Zanger. Het verhaal speelt zich af op een cruiseschip – een spannende roman!

omslag novelle DE RING

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

De volgende romans van Frank de Zanger zijn ook uitgekomen als luisterboek: ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’, ‘NOBEL WAS HIJ’, ‘DE RING’ en ‘GEZIEN DE GEKTE’. Ook de roman ‘DE WATERDANS’ van Frans Vlastuin is verschenen als audioboek.

De luisterboeken zijn te koop bij Luisterrijk en Bolcom, en te beluisteren bij o.a. de Luisterbieb, Storytel en Cliffer.

 


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *